Account manager, Nisa-tuote Oy (Uusimaa)

Sykkiikö sydämesi myyntityölle? Haluatko olla mukana auttamassa asiakkaitamme nostamaan brändinsä arvoa laadukkaiden tuotteiden avulla ja olla osa luotettavan ja eettisesti kestävän yrityksemme kasvutarinaa?

Nisa-Tuote Oy on suomalainen 1982 perustettu yritysten vaatetukseen erikoistunut tekstiilipaino sekä liikelahjojen ja mainoslahjojen maahantuoja ja myyjä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset, media- ja massatapahtumat sekä urheiluseurat. Viihtyisät toimitilamme ja tuotantomme sijaitsevat Nurmijärven Klaukkalassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kuulumme New Wave Profileen, Pohjoismaiden suurimpaan profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistuneeseen itsenäisten yritysten ryhmään Suomessa. Yli neljäkymmentä vuotta kestäneen toimintamme aikana yksi asia on ollut ylitse muiden – laatu. Kokemuksen tuoman taidon lisäksi panostamme jatkuvasti palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen, sillä tärkeintä meille on asiakkaan kokema vaivaton ja miellyttävä palvelukokemus. Pääset tutustumaan meihin tarkemmin sivuillamme www.nisa.fi.

Liiketoimintamme kehittyessä ja kasvaessa etsimme nyt aktiivista ja innostunutta Account Manageria vahvistamaan energistä myyntitiimiämme sekä tukemaan yrityksemme kasvua.

Tehtävänäsi on palvella asiakkaitamme heidän yritysvaatetus sekä liike- ja mainoslahjahankinnoissaan. Työnkuvaasi kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, tapaamisten sopiminen, asiakastapaamiset sekä myynti. Myyntialueesi on pääasiassa Uudenmaan alue, mutta halutessasi voit laajentaa asiakaskuntaasi myös muualle Suomeen. Olennaisena osana työtäsi on myös asiakassuhteiden jatkuva kehittäminen sekä tiivis yhteistyö tuotantotiimimme kanssa.

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta tavoitteellisista myyntitehtävistä, joko yritys- tai kuluttajamyynnin puolelta. Katsomme eduksesi kokemuksen mainos- ja liikelahjojen sekä yritysvaatetuksen myynnin parista, mutta se ei ole lainkaan välttämätöntä. Tärkeintä on aktiivinen ja tuloshakuinen työskentelyotteesi pyrkimyksenä saavuttaa tavoitteesi sekä kyky luoda luottamukseen perustuvia pitkäaikaisia asiakassuhteita. Nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja sinulle asiakastyytyväisyys on sydämen asia. Positiivisen asenteesi kautta saat myös asiakkaamme innostumaan. Meillä yhteen hiileen puhaltaminen ja kollegan avustaminen ovat itsestäänselvyyksiä ja arvostamme tätä piirrettä myös sinussa. B-ajokortti ja oma auto on tässä työssä perusedellytys, jotta pääset sujuvasti liikkumaan asiakaskäynneille. Edellytämme lisäksi sujuvaa suomen kielen osaamista.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tuotevalikoimaamme sekä toimintamalleihimme. Saat tunnettujen brändien laadukkaat tuotteet myytäväksesi ja pääset edustamaan ensiluokkaista sekä hyvin kilpailukykyistä palveluamme. Tarjoamme vakituisen työpaikan energisessä ja huumorintajuisessa työyhteisössä, jossa ammattitaitoinen tiimi tukee työssäsi menestymistä. Saat tilaisuuden kehittää yritysmyyntitaitojasi ja kasvaa alamme asiantuntijaksi.

Palkkaus muodostuu kiinteästä pohjapalkasta ja kannustavasta provisiomallista. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2024.

Oletko sinä meidän puuttuva palanen tiimiimme? Mikäli yrityksemme ja työnkuvamme herätti kiinnostuksesi, odotamme innolla yhteydenottoasi!

Lähetäthän hakemuskirjeesi ja CV:si palkkatoiveineen otsikolla ”Account Manager” osoitteeseen rekry(at)nisa.fi  3.12.2023 mennessä. Pidämme haastattelut tehtävään viikkojen 49 & 50 aikana. Lisätietoja työnkuvasta antaa Mikko Jokela, Sales Manager, puh. 040 841 7301 (tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 välisenä aikana).