Myyntiassistentti, Nisa-Tuote (Uusimaa)

Innostutko monipuolisesta tehtävänkuvasta asiakaspalvelun parissa? Sytytkö, kun saat pidellä useampia lankoja käsissäsi ja toimia vahvana tukena yrityksen toiminnoissa? Haluatko olla osa luotettavan ja eettisesti kestävän yrityksemme kasvutarinaa?

 Nisa-Tuote Oy on suomalainen 1982 perustettu yritysten vaatetukseen erikoistunut tekstiilipaino sekä liikelahjojen ja mainoslahjojen maahantuoja ja myyjä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhdistykset, media- ja massatapahtumat sekä urheiluseurat. Viihtyisät toimitilamme ja tuotantomme sijaitsevat Nurmijärven Klaukkalassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kuulumme New Wave Profileen, Pohjoismaiden suurimpaan profiilivaatteisiin ja mainoslahjoihin erikoistuneeseen itsenäisten yritysten ryhmään Suomessa. Yli neljäkymmentä vuotta kestäneen toimintamme aikana yksi asia on ollut ylitse muiden – laatu. Kokemuksen tuoman taidon lisäksi panostamme jatkuvasti palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen, sillä tärkeintä meille on asiakkaan kokema vaivaton ja miellyttävä palvelukokemus. Pääset tutustumaan meihin tarkemmin sivuillamme www.nisa.fi.

Etsimme energiseen joukkoomme MYYNTIASSISTENTTIA vahvistamaan tiimiämme entisestään ja tukemaan yrityksemme kasvua myös tulevaisuudessa.

Monipuolisessa myyntiassistentin tehtävässä toimit vahvasti myynti- ja tuotantotiimimme tukena. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu niin puhelimitse ja sähköpostitse kuin kasvotustenkin, tarjousten laatiminen sekä osto- ja myyntitilausten käsittely. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat ajoittainen myyntinäyttelymme ylläpito ja tuotteiden esillepano, kokousjärjestelyt sekä muut myynnin- ja markkinoinnin tukitehtävät.

Katsomme eduksesi kaupallisen koulutuksen ja/tai aikaisemman kokemuksen vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulle asiakastyytyväisyys on sydämen asia ja palvelet asiakkaitamme positiivisella asenteella. Teet työtäsi aktiivisella, vastuullisella ja huolellisella otteella. Odotamme sinulta joustavuutta sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja työtehtäviin sekä kykyä pidellä useita lankoja käsissäsi myös kiireen keskellä. Meillä yhteen hiileen puhaltaminen ja kollegan avustaminen ovat itsestäänselvyyksiä ja arvostamme tätä piirrettä myös sinussa. Olet asiakkaiden lisäksi yhteydessä tavarantoimittajiin pääosin kotimaassa, joten sujuva suomen kielen taito on tehtävässä menestymisen kannalta oleellinen. Sinulta löytyy myös hyvät tietotekniset taidot (Microsoft Office).

Kaikista tärkeintä meille on hyvä toimeen tarttuva asenne työntekoa kohtaan sekä halu oppia ja kehittyä tehtävässä. Kaikkea ei siis tarvitse osata ennestään, sillä me tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja saat tueksesi kannustavan ja ammattitaitoisen tiimin.

Tässä myyntiassistentin roolissa pääset osaksi pitkään toiminutta ja kasvavaa kotimaista yritystä. Sinua odottaa joustava ja nuorekas työyhteisö, jossa on mahdollisuus kehittyä ammattilaisena. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus edetä myyntitehtäviin tulevaisuudessa. Myyntiassistentin tehtävä on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja vakituinen. Työtä tehdään arkisin klo 7-16 välillä liukuma työajoissa huomioiden. Työt alkavat sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa, mutta ideaali aloitusajankohta on 22.1.2024. Perehdytysjakson jälkeen töitä on mahdollista tehdä osittain myös etänä.

Oletko sinä meidän puuttuva palanen tiimiimme? Mikäli yrityksemme ja monipuolinen työnkuva energisessä ja huumorintajuisessa tiimissämme herätti kiinnostuksesi, odotamme innolla yhteydenottoasi!

Lähetäthän hakemuskirjeesi ja CV:si palkkatoiveineen otsikolla ”Myyntiassistentti” osoitteeseen rekry(at)nisa.fi  3.12.2023 mennessä. Pidämme haastattelut tehtävään viikkojen 49 & 50 aikana. Lisätietoja työnkuvasta antaa Mikko Jokela, myyntipäällikkö, puh. 040 841 7301 (tiistaisin ja torstaisin klo 9-11 välisenä aikana).