olemme normaalisti AUKIOLOAIKOJEN PUITTEISSA avoinna, mutta sovithan tapaamisen etukäteen

 

Kaikki palvelumme toimivat normaalisti, mutta sovithan saapumisestasi etukäteen myyntimme tai tuotannon kanssa. Näyttelytilamme ovat auki sovitulla tapaamisella.

Voit sopia halutessasi yksityisen tapaamisen näyttelytiloissamme tai yrityksenne tiloissa. Myyjämme palvelevat sinua halutessasi myös etäyhteyksien päästä ja voit sopia palaverin esimerkiksi Teams- tai Skype-palvelua käyttäen. Sovithan erikseen tilauksenne yhteydessä, mikäli haluat noutaa tilauksesi.

Suojelemme asiakkaitamme ja henkilökuntaamme. Desinfioimme tilojamme päivittäin ja huomioithan, että pidämme tavatessamme hyvää turvaväliä. Tiloissamme liikkuu vain oma henkilökunta, joista kaikki kenen työ sen mahdollistaa työskentelevät etätöissä. Käsidesiä on saatavana tiloissamme. Saavuthan meille vain täysin terveenä!

Arkisin tavoitat meidät puhelimitse klo 8-16 soittamalla myyntimme keskusnumeroon 09-878 9970, myyjillemme suoraan tai e-maililla.

Verkkosivumme palvelevat sinua silloinkin kun toimistomme on jo päivältä suljettu. Voit tutustua yli 800 tuotteeseen, inspiroitua asiakastöistämme ja pyytää tarjousta myös sivujemme kautta. Tarjouspyynnön saat meiltä samana arkipäivänä.

Tervetuloa asioimaan meille!

Päivitetty 17.8.2020