Paitapainostamme vaativat monivärityöt - Nisa-Tuote Oy

Toteutamme paitapainossamme vaativatkin moniväripainatukset. Oma värierottelutekniikkamme ja työkalunvalmistaminen mahdollistavat nopeat toimitukset 1-3 viikossa. Tuotteet voidaan toimittaa yksittäispakattuina ja postittaa suoraan loppukäyttäjälle tai mainoslahjan vastaanottajalle. Teemme myös jälleenmyyjille rahtipainoa.

Ota paitapainomme myyntitiimiin yhteyttä myynti (at) nisa.fi ja pyydä apua painomenetelmän valinnassa. 

Silkkipaino

Silkkipaino on tekstiileihin yleisimmin käytetty painomenetelmä. Painojälki on tarkkaa ja lopputulos erittäin kestävä. Silkkipaino on erityisesti suurissa painomäärissä edullisin ja järkevin painomenetelmä. Toteutamme painotyöt jopa 10 värisesti. Käyttökohteet: t-paidat, colleget, takit, pelipaidat, kauluspaidat, laukut, hatut jne.

Voimme käyttää erikoisvärejä asiakkaan suunnitelman mukaan. Esim. 3D, fluorisoivat värit, korkeakiilto-värit, kulta-hopea- ja pronssivärit, väriä syövyttävät pastat jne. Erikoisväreillä toteutetun työn minimitilausmäärä on alkaen 100kpl. Suunnittelija, kysy lisää mahdollisuuksista meiltä! 

      

 

Brodeeraus

Brodeerausta eli kirjailua käytetään huokoisissa materiaaleissa, joihin ei voida käyttää silkkipainoa. Haluttu logo kirjaillaan suoraan tuotteeseen. Brodeeraus on yleensä pienehkö logo esim. rintapielessä tai hatun etuosassa. Suuret pinta-alat ovat kalliita toteuttaa. Hinta määräytyy tikkimäärän mukaan. Siisti lopputulos. Käyttökohteet: fleecet, neuleet, takit, hatut ja pipot sekä froteetuotteet.

  

 

Digipaino ja suurkuvatulosteet

Digipainatus antaa mahdollisuuden moniväristen töiden toteutukseen pienissäkin painomäärissä. Toisin kuin silkkipainomenetelmässä, värien määrä ei vaikuta hintaan. Ilmoita kuitenkin painatuksen koko. Painojälki on valokuvan tarkka ja kestävä. Logo tai kuva voidaan leikata muotoon. Asiakkaan painomateriaali tulee mieluiten olla vektorimuodossa. Käyttökohteet: t-paidat, colleget, takit, pelipaidat, kauluspaidat, laukut, hatut ja pipot, tarrat, banderollit, roll-upit jne.

Muut merkkausmenetelmät

Painetut ja kudotut kangasmerkit, kumimerkit, kumiset ja kudotut zipper-pull merkit, heijastavat merkit, keinonahkamerkit ja kudotut etiketit. Kysy lisää näistä myynnistämme!

Painomateriaalivaatimukset ja originaalien toimitusohjeet

Käytössämme ovat seuraavat graafiset ohjelmat:

Adobe Photo Shop CC, Adobe Illustrator CC, Adobe Indesign CC, CorelDraw X5.

  • Aineistot tulee lähettää painovalmiina ja mieluiten sähköisessä muodossa.
  • Tiedosto-originaalin tulee olla mielellään vektorimuodossa (EPS, CDR ,AI, PDF) tai korkearesoluu-
    tioinen RGB / CMYK -kuva. 1:1 koossa resoluutio vähintään 300 dpi (PSD, TIFF, tai korkealaatuinen JPG).
  • Huom! Internet kuvat tai tekstinkäsittelyohjelmalla suunnitellut kuvat eivät sähköisenä käy. Mikäli aineistossasi on tekstiä, muuta se poluiksi tai liitä fontti tai fontin nimi paino-ohjeisiin mukaan.
  • Mitä parempilaatuinen kuvasi originaali on, sen parempi painojälki. Huonolaatuinen originaali ei käy painoon. Originaalin muokkaustyöstä koituu lisäkustannuksia tapauskohtaisesti tuntiveloituksena.
  • Käytämme Pantone PMS-värijärjestelmää

Mikäli logosi ei täytä painomateriaalivaatimuksia, tarjoamme lisäpalveluna logojen muokkaustyötä. Kysy lisää myynnistämme!

Lähetä aineistosi meille sähköpostilla suoraan myyjällesi tai tuotanto (at) nisa.fi. Sähköpostimme vastaanottavat suuria tiedostoja. Erityisen suurissa kokonaisuuksissa voit lähettää aineistot meille esim Dropbox- tai WeTransfer –palvelimella. Laita vastaanottaja osoitteeksi tuotanto (at) nisa.fi.