Ticket to the Moon

Compact Moonhammock riippukeinu

Alkuperäinen Moonhammock riippukeinu uudistuneessa Compact Hommock mallissaan! Riippukeinussa pääset kesätunnelmiin käden käänteessä. Moonhammock riippukeinu on helppo asentaa, tilaa on riittävästi yhdelle ja keveytensä ansiosta se kulkee helposti mukana. Erinomainen idea kesälahjaksi!

Materiaali on korkealaatuista hengittävää laskuvarjonailonia, joka kunnioittaa kehon verenkiertoa eikä synnytä painepisteitä. Kestää kosteutta ja kuivaa nopeasti. Päissä olevat koukut ruostumatonta terästä.

Paino vain 500 g. Kesto 200 kg. Pituus 3,20 m koukusta koukkuun. Makuupituus 2,90 m, leveys 1,55 m. Kuljetuspussin pituus 37 cm, halkaisija 10 cm. Konepestävissä 30C.
Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Ticket To The Moon kankaat ovat Öko-Tex Standard 100 sertifioituja. Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla. Hammock riippukeinu on listattu MadVentures seikkailijan oppaan Must Have TOP10 -varustelistalle.

Kiinnitysköydet eivät sisälly riippukeinu pakkaukseen, suosittelemme hankkimaan Ticket to the Moon kiinnistysköysipussin tai puita suojaavan Moon strap-kiinnityshihnapussin. Myyjämme kertovat kiinnitysmateriaaleista lisää.

 

Tuotenumero: Moon20

53,00

Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä painatusta. Tarjouspyynnön lähetettyäsi saat tarkan hinnan tuotteelle.