“Meille on tärkeää käyttää kotimaisia, läheltä tulevia materiaaleja, aina kun se on mahdollista. Kaiken pitää olla linjassa ekologisten tavoitteidemme kanssa. Haluamme edustaa laadukasta, kestävää ja käsin tehtyä, kotimaista tuotantoa”, sanoo Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen.

Hämäläinen on uudistanut rohkeasti yli 50 vuotta vanhan perheyrityksen brändiä, pitäen tiukasti kiinni sen alkuperästä; pohjalaisten puuseppien perinteistä. Yhä useampi haluaa tuoda verkostojaan ja valintojaan esille vahvojen brändien kautta, näin on käynyt myös Hakolan kanssa. Työ ja tuotanto on pysynyt Suomessa ja toiminta kasvaa apunaan moderni verkkokauppa sekä suomalainen huippusuunnittelu.

Hakola on arvostettu design-brändi, joka kasvattaa myös promotuotteiden arvoa

 

Vaatemerkkien tapaan Hakolan nimi halutaan näkyville. Hakolan logolla varustettuja paitoja jaetaan kumppaneille ja oman verkoston ihmisille, jotka käyttävät niitä ahkerasti. Kun huonekaluliikkeen asiakkaat kysyvät mainospaitoja myyntiin, se kertoo onnistumisesta sekä tuotteen että brändin kanssa.

Hämäläinen korostaa, että yhtään turhaa esinettä ei haluta tuottaa. Työvaatteet ja promotuotteet suunnitellaan käytettäviksi ja kestäviksi, kuten huonekalutkin. “Olemme tehneet muutaman vuoden yhteistyötä Nisa-tuotteen kanssa, koska heiltä on löytynyt tyylikkäimmät arvomaailmaamme sopivat tuotteet. Tuotteita on myös osattu esitellä oikein ja alusta asti on paistanut läpi miten paljon ollaan valmiita näkemään vaivaa oikean ratkaisun löytämiseksi. Meidän paitoihin törmää sosiaalisessa mediassa ja niistä tykätään ja niitä käytetään. Logo on rinnassa näyttävästi, joten sitä halutaan esitellä ja paitoja on usein kysytty myös myyntiin”.

———-

Hakola on Eteläpohjalainen huonekalujen valmistaja, jonka tuotteissa yhdistyvät puusepäntaito sekä tyylikäs muotoilu. Vuonna 1963 perustettu perheyritys valmistaa huonekalunsa edelleen samassa tehtaassa kotimaisena käsityönä. Hakolan tuotteille on myönnetty Design from Finland sekä Avainlippu -tunnukset, sohvat toimitetaan muovisuojien sijaan kestokasseissa.

Nisa-Tuotteen tiimi auttaa myös yritysilmeen kehittämisessä ja promotuotteiden suunnittelussa. Painon, materiaalien ja mallien lisäksi tarjoamme ideointia ja konsultointia kehittämään asiakaskohtaamisia.