Nisa-Tuote Oy

Nisa-Tuote Oy on vuonna 1982 perustettu tekstiilipaino, joka tarjoaa saman katon alta yritystekstiilit, liikelahjat, suurkuvatulosteet sekä suunnittelu- ja tuotantopalvelut. Oma tuotanto sekä maahantuonti takaavat nopeat ja luotettavat toimitukset sekä laajan tuotevalikoiman. Perheyrityksemme toimii toisessa sukupolvessa.

Visiomme

Meidän tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme nostamaan brändinsä arvoa, luomaan muistettavia kohtaamisia ja kehittämään suhteita asiakkaisiin sekä omaan henkilöstöön. Näemme painotalon pitkäkestoisena kumppanina, joka tiiviissä yhteistyössä asiakkaaseen tuo mukanaan ideoita, näkemystä ja kokemusta siihen miten yrityksen brändi kohdataan ja millä tavoin kohtaamisten arvoa voidaan nostaa oikeilla valinnoilla.

Missiomme

Yli neljäkymmentä vuotta kestäneen toimintamme aikana yksi asia on ollut ylitse muiden – laatu. Kokemuksen tuoman taidon lisäksi panostamme jatkuvasti palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen, sillä tärkeintä meille on asiakkaan kokema vaivaton ja miellyttävä palvelukokemus.

Arvomme

Päätimme jo yrityksemme alkuaikoina, että haluamme panostaa laadukkaaseen ja kestävään tuotantoon. Meille on tärkeää, että olemme luotettava ja eettisesti kestävä yritys. Laadukkailla tuotteilla on pitkä elinkaari ja tarkkaan valikoidut toimittajat pitävät huolen, että pystymme vastaamaan asiakkaidemme vaatimuksiin. Kehitämme ja kasvatamme ekologisten tuotteiden valikoimaa, joka auttaa yrityksiä tekemään arvojensa mukaisia valintoja myös brändituotteissa. Omassa työssämme haluamme auttaa asiakkaitamme onnistumaan ja olemaan ylpeitä omasta työstään.

Meille töihin?

Haemme yritysmyyjää

Tule meille myyjäksi! Olemme kiinnostunut kuulemaan sinusta innostunut ja aktiivinen yritysmyyjä. Haemme jatkuvasti uusia myyjiä vahvistamaan energistä myyntitiimiämme. Tarjolla on vakituinen työpaikka laadukkaan yritysvaatetuksen ja liikelahjojen parissa. Lähetä avoin hakemuksesi meille jo tänään! Mikko odottaa yhteydenottoasi osoitteessa: mikko.jokela(at)nisa.fi