Silkkipaino

Silkkipaino on tekstiileihin yleisimmin käytetty painomenetelmä. Painojälki on tarkkaa ja lopputulos erittäin kestävä. Silkkipaino on erityisesti suurissa painomäärissä edullisin ja järkevin painomenetelmä. Toteutamme painotyöt jopa 10-värisesti. Käyttökohteet: t-paidat, colleget, hupparit, takit, pelipaidat, kauluspaidat, laukut, hatut jne. Voimme käyttää erikoisvärejä asiakkaan suunnitelman mukaan. Esim. 3D, fluorisoivat värit, korkeakiilto-värit, kulta-hopea- ja pronssivärit, väriä syövyttävät pastat jne. Erikoisväreillä toteutetun työn minimitilausmäärä on alkaen 100kpl. Suunnittelija, kysy lisää mahdollisuuksista meiltä!

Siirtokuvien lämpöprässäys

Siirtokuvapainatus on painotekniikka jota käytetään kustannustehokkaasti pienissä painosmäärissä. Käyttökohteina ovat yleisimmin takit, pikeet, colleget, pipot, sateenvarjot, sekä muut vaikeasti aseteltavissa olevat tuotteet kuten laukut. Siirtokuvia tehdään usein varastoon, joten pienien määrien painaminen jälkikäteen on edullista ja nopeaa.

Brodeeraus

Brodeerausta eli kirjailua käytetään huokoisissa ja lämpöherkissä materiaaleissa, joihin ei voida käyttää silkkipainoa. Haluttu logo kirjaillaan suoraan tuotteeseen. Brodeeraus on yleensä pienehkö logo esim. rintapielessä tai hatun etuosassa. Suuret pinta-alat ovat hintavia toteuttaa, sillä hinta määräytyy tikkimäärän mukaan. Käyttökohteet: neuleet, fleecet, takit, lippikset ja pipot sekä froteetuotteet.

Tekstiilin suoratulostus eli DTG (Direct to Garment print)

DTG antaa mahdollisuuden moniväristen painotöiden toteutukseen pienissäkin painomäärissä. DTG painomenetelmässä logo tulostetaan suoraan kankaalle. Toisin kuin silkkipainomenetelmässä, värien määrä ei vaikuta hintaan. Hintaan vaikuttavat logon koko ja painosmäärä. Painojälki on valokuvan tarkka ja kestävä. Logo tai kuva voidaan tulostaa muotoon. Asiakkaan aineistomateriaali tulee olla vektorimuodossa. Käyttökohteet: t-paidat, colleget, takit, pelipaidat, kauluspaidat, laukut, pipot jne.

Muut merkkipainatukset

Tekstiilien lisäksi tarjoamme esimerkiksi painettuja ja kudottuja kangasmerkkejä, kumimerkkejä, heijastavia merkkejä ja keinonahkamerkkejä sekä kudottuja etikettejä. Kysy lisää myynnistämme!