Räätälöity palvelukokonaisuus tukee menestystä ja tehostaa työvaatteiden ja brändituotteiden hankintaa

 

Oma sähköinen tilauspalvelu on moderni ja tehokas tapa hallinnoida yrityksen arkea mainos- ja brändituotteiden kanssa. Tapauskohtaiset tarjouspyynnöt ja kilpailutukset vievät aikaa, heikentävät valikoiman yhtenäisyyttä ja vaikuttavat sitä kautta tuotteiden toimivuuteen brändin ja laatumielikuvan vahvistajana.

Omasta järjestelmästä saat aina yhtenäiset, huolella valikoidut ja suunnitellut tuotteet – tilaat työvaatteet tarpeiden mukaan oikeassa koossa ja mallissa. Mainoslahjat saat nopeasti suoraan asiakkaille tai mukaan viemisiksi tarpeen mukaan.

Tilauspalvelun edut:

  • Sovittu hinta – ei turhaa vertailua tai kilpailutusta
  • Yhtenäinen tuote – laatu ja saatavuus takuu
  • Nopeat toimitukset – omasta tuotannosta tai varastosta perille asti

Näin pyydät tarjouksen tuotteistamme

  1. Valitse tuotteet valikoimastamme ja laita ne koriin

  2. Lähetä tarjouspyyntö valituista tuotteista

  3. Lähetämme sinulle tarjouksemme mahd. pian

Tehosta työvaatteiden hankintaa

Kuluuko työvaatteiden hankintaan arvokasta työaikaa? Ota tilauspalvelu käyttöön ja anna meidän hoitaa oikeat työvaatteet suoraan käyttäjälle, ilman etsimistä, varastointia tai noutamista

Tutustu työvaatteisiin

Oma tuotanto ja alan parhaat osaajat aina käytössäsi

Brändi- ja mainostuotteiden teho liiketoiminnan tukena varmistetaan helpolla ja sujuvalla palvelulla, joka takaa yhtenäisen ja laadukkaan ilmeen yrityksen kaikissa kohtaamispisteissä. Oma tuotantomme sekä varastointi ja suorat toimitukset yritykselle tai asiakkaille tapahtuvat perheyrityksen varmalla ja palvelevalla otteella.

Tervetuloa Klaukkalan Showroomiin

Yrityksemme toimitilat sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä Klaukkalassa, oman painon ja muiden toimintojen lisäksi tiloistamme löytyy kattava Showroom, jossa on nähtävillä laaja valikoima eri tuotteita. Samalla voit tutustua merkkaustapoihin ja henkilöstöömme.

 

Asiantuntijamme verkkokaupan palvelussa

Mikko Jokela

Toimitusjohtaja
040 841 7301
mikko.jokela@nisa.fi

 

Helpottaisiko oma verkkopalvelu sinunkin työtäsi

Palvelu sopii parhaiten yrityksille, joilla on jatkuva tarve työvaatteille, brändimateriaaleille ja/tai mainostuotteille. Tarpeisiin joissa valikoiman yhtenäisyys, mallien laatu sekä saatavuus korostuvat. Ota rohkeasti yhteyttä, saat esittelyn palvelusta ja kartoitetaan samalla miten se toisi helpotusta, parannusta ja säästöä yrityksellenne.

Ota yhteyttä

Valikoimaamme kuuluu mm. nämä tuotemerkit

Ja paljon muitakin tuotemerkkejä. Kysy lisää!

Katso tuotteitamme