Kotimainen design, kansainväliset huippumerkit ja ekologiset tuotteet

Edustamme kansainvälisiä huippumerkkejä, tunnettua kotimaista designia sekä testattuja ja toimivia brändejä yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Tilaa sopivat kuvastot tuomaan ideoita ja inspiraatiota, autamme mielellämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen tai kokonaisuuden.

Mainostekstiilit ja palkitseminen

Mainostekstiili- ja liikelahjakuvastoistamme löydät laadukkaat profiilivaatteet yrityskäyttöön tai lahjoiksi henkilöstölle. Profiloidut työvaatteet, mainosvaatteet yrityksesi logolla urheiluun ja aktiiviseen vapaa-aikaan. Urheilulliselle yritykselle, henkilökunnan terveyden edistämiseen, aktiivisiin yritystilaisuuksiin tai sponsorointiin. Kestävät työvaatteet ja huomiovaatteet teollisuuden ja varastojen työntekijöille.

Liike- ja yrityslahjat

Liikelahja- ja yrityslahja kuvastoista saat ideoita ja löydät kaiken tarvittavan henkilöstölahjoiksi, liikelahjoiksi yhteistyökumppaneille ja asiakkaille tai vaikkapa kiitokseksi suuresta tilauksesta tai hyvästä yhteistyöstä. Löydät täältä myös mainoslahjat yrityksen mainostamiseen ja messuille.