Brändi tai promotuote ei aina ole vaate tai suoranainen lahja. Yritys voi kehittää positiivista brändimielikuvaa monella tavalla. “Yksi meidän suosikeista on Hakolan sohvien jaloille räätälöidyt puuvillaiset suojapussit.”, kertoo Nisa-tuotteen Mikko Jokela.

Sohvien jaloille suunniteltu suojapussi saa jatkuvasti kiitosta Hakolan asiakkailta. Tyylikäs ja ekologinen ratkaisu korostaa Hakolan arvoja. “Hyvässä designissa yksityiskohdat ratkaisevat, kun suunnittelimme laadukkaasta kankaasta valmistetun pussin suojaamaan sohvien jalkoja, se tehtiin samalla tyylikkääksi käyttöesineeksi. Saamamme palautteen mukaan ne kulkevat aktiivisesti matkoilla ja toimivat kotona mm. kenkäpusseina. Meidän logo on painettu isolla pussin kylkeen, mikä viestii myös käyttäjän valinnoista”, Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen kertoo.

———-

Hakola on vuonna 1963 perustettu Suomalainen huonekaluvalmistaja, jonka sohvat valmistetaan edelleen käsityönä alkuperäisellä Jurvan tehtaalla. Hakolan tuotteille on myönnetty Design from Finland sekä Avainlippu -tunnukset, sohvat toimitetaan muovisuojien sijaan kestokasseissa.

Nisa-Tuote räätälöi ja kehittää myös ainutlaatuisia promotuotteita. Valikoimissamme on myös oman maahantuonnin kautta yksilöityjä vaatemallistoja. Kysy myyjiltämme oman ideasi toteuttamista.