Ruoka- ja juomatuotteet, kiihkeä rytmi ja valmistuskeittiön tuottamat käryt edellyttävät lähes päivittäistä pesua suositun pikaruokaketjun työvaatteille. Helsingin keskustan pienestä kivijalasta ponnistanut Fafa´s on tarjonnut asiakkailleen maukkaita käsintehtyjä ja inspiroivia gourmet street food -annoksia vuodesta 2011. Seitsemässä vuodessa brändi on kasvanut 35 ravintolan kansainväliseksi ketjuksi.

“Työvaatteissa laatu on ehdoton edellytys. Vaikka paidat pestään päivittäin, pitää niiden näyttää ja tuntua siisteiltä, edustaen meidän brändiä. Kestävät laatutuotteet ovat myös linjassa sen kanssa, että emme tuota turhaa tavaraa. Pakkausmateriaaleissa näkyy biohajoavuus, raaka-aineissa kestävä tuotanto. Samalla vahvistetaan ajatusmallia, jolla jokainen Fafa´s tarjoaa ehjän ja yhtenäisen asiakaskokemuksen”, sanoo ketjun Suomen maajohtaja Ville Myllyniemi

———-

Nisa-Tuote vastaa Fafa´s ketjun työvaatteiden sekä brändituotteiden valmistuksesta, tuotteen valitaan ja tuotetaan yhdessä asiakkaan kanssa vastaamaan käyttötarkoitusta ja yrityksen arvomaailmaa.