Nisa 48h -valikoima tuo apua tiukkoihin aikatauluihin ja kasvavaan nopeiden toimitusten tarpeeseen

 

Meillä oma paino ja laadukkaat toimittajat mahdollistavat ennätysnopeat toimitukset valikoiduille mainostekstiileille ja profiilituotteille. Omasta varastostamme saat reilun valikoiman suosittuja tuotteita nopeaan tarpeeseen. Olemme tuoneet 48h -konseptiin t-paitoja, huppareita ja collegeja, pipoja ja lippalakkeja sekä puuvillakasseja – valikoima kehittyy jatkuvasti ja myyntimme ja asiakaspalvelumme reagoi nopeasti kiireellisiin tilauksiin. Brändin mukaisen ja edustavan, yhtenäisen ja laadukkaan työ- tai edustusvaatetuksen hankkiminen ei todellakaan jää aikatauluista kiinni!

Näin 48 tunnin toimitus toimii:

  1. Tutustu tuotteisiin – ota yhteys myyjään

  2. Saat nopeasti vedoksen merkatusta tuotteesta

  3. Tuotteet siirtyvät tuotantoon vedoksen hyväksynnän jälkeen

  4. Tuotteet ovat noudettavissa 48 tunnin kuluttua tuotannon käynnistymisestä

  5. Tarvittaessa sovimme aikatauluun sopivan toimituksen

48h tuotevalikoimassa tuttuja huippumerkkejä

 

Nopeimpiin toimituksiin olemme kasanneet varman valikoiman suosittuja, testattuja ja toimivia tekstiilejä luotettavilta brändeiltä. Tuotteet merkataan omassa painossa ja noutopisteemme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Klaukkalassa, josta nopeat kuriiripalvelut tuovat paketin myös muualle nopeasti ja luotettavasti.

Värivalikoima voi olla rajallinen, tuttu musta on pääosin takuutuotteena, muita värejä kannattaa kysyä tuotekohtaisesti. Etenkin kasseissa, pipoissa ja lippiksissä tarjoamme laajan kattauksen värejä nopeimpiin toimituksiin.

T-Paidat

 

Clique

Cottover

 

Hupparit ja colleget

 

Printer

Craft

 

Työvaatteet

 

Päähineet

 

Kassit

 

Ota rohkeasti yhteyttä heti kun tarve iskee!

 

Asiantuntijamme auttavat valikoimaan ja suunnittelemaan oikeat tuotteet ja kertovat ajankohtaisista lisäyksistä ja värivaihtoehdoista.