JVC

Bluetooth vastamelukuulokkeet HA-S91N

JVC:n HA S91N korvatyynyt ympäröivät kokonaan korvasi ( Around ear ). Kuulokkeet vaimentavat a ktiivisesti taustamelua (ANC) langattomalla Bluetooth yhteydellä.

Kuulokkeissa on loistava äänenlaatu ja muistivaahtomuoviset korvatyynyt muototuvat korviasi muotoon. V Voit pitää niitä pitempiäkin aikoja ilman, että ne tuntuvat epämukavalta. Ne ovat kevyet ja taitettavat kuljetusta ja säilytystä varten.

Sinun ei tarvitse ladata kuulokkeita joka päivä, koska kuulokkeissa on 42 tuntia käyttöaikaa.

Aktiivinen melunvaimennus on käytettävissä meluisissa ympäristöissä, jotta voit keskittyä kuuntelemaan kuulokkeiden erinomaista äänenlaatua.

Kuulokkeiden isot 40mm kaiuttimet tuottavat ääntä tasapainoisella bassolla, selkeillä keskiäänillä ja tarkoilla korkeilla äänillä. Voit valita kuulokkeista itsellesi mieluisan äänitilan Normal / Clear / Bass

Älypuhelimien Voice Assistant yhteensopivuus mahdollistaa puhelimen ominaisuuksien helpon hallinnan.

Ambient tilan avulla voit kuulla ympäristön äänet ja ottaa osaa keskusteluun ilman, että sinun on poistettava kuulokkeet päästä.

Kaikki toiminnot teet helposti napin painalluksella.

Kuulokkeiden mukana tulee kantopussi ja irrotettava johto matkustusta ja analogista käyttöä varten. Johdon voit yhdistää kannettavaan tietokoneeseen, jos akku on päässyt loppumaan kuulokkeista.

JVC S91N on myös fantastinen kuulonsuojain ilman musiikkia esimerkiksi avokonttoriympäristöihin.

Tuotenumero: HA-S91N

159,90

Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä painatusta. Tarjouspyynnön lähetettyäsi saat tarkan hinnan tuotteelle.