Retap

Retap lasinen Design juomapullo 0,5l

Lasinen juomapullo on erinomainen ja ekologinen design asiakaslahja. Retapin juomapullo on palkittu monella design-palkinnolla ja sopii jokaisen asiakkaan käteen. Logonne tai viestinne voidaan painaa tai lasermerkata pulloon ja korkki valita yrityksenne värin mukaan. Korkin saa myös halutessaan omalla pms-värillä. Retap juomapullo on borosilikaattilasia mikä on erityisen kestävää ja kevyttä.

Retapin lasinen juomapullo on helposti puhdistettavissa ja täytettävissä uudelleen ja uudelleen. Näin luontoa säästyy turhilta muovipulloilta ja pulloveden kuljetukselta. Skandinaavista designia oleva Retap on vastaanottanut monta palkintoa toiminnallisesta ja kauniin pelkistetystä muotoilustaan, Red Dot Design Award, Good Design Award and the Promotional Gift Award– palkinnot.

Retap juomapullot on valmistettu EU:ssa. Lasista juomapulloa on kolmessa eri koossa: 0,3 l, 0,5 l ja 0,8 l.

Terveelliseen elämäntapaan kuuluu juoda vettä vähintään kaksi litraa päivässä. Vesi virkistää, on hyvää terveydelle kokonaisvaltaisesti ja pitää energia tasoja yllä. Puhtaan veden nauttimiseen lasinen juomapullo on paras mahdollinen. Lisäksi Retap juomapullojen kannet eivät sisällä haitallisia aineita, kuten PVC:tä, BPA:ta eivätkä ftataatteja.

Tuotenumero: R05-1

14,14

Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä painatusta. Tarjouspyynnön lähetettyäsi saat tarkan hinnan tuotteelle.