Light My Fire

Meal Kit BIO

Light My Fire Meal Kit BIO Kestävän kehityksen astiat ulkona ruokailemiseen. Biopohjaisten muovien raaka-aineina ovat sokeriruoko, maissi ja/tai puukuitu. Mukana kaikki mitä tarvitaan: kaksi lautasta, kokoontaitettava muki, lusikka, haarukka, leikkuulauta, veitsi, leikkuulauta, siivilä, kaksi vesitiivistä rasiaa. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin. Myös syvät lautaset ovat nyt pinottavia tilan säästämiseksi.  Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Osat:
Pohjan syvä lautanen ja kannen matala lautanen muodostavat yhdessä kuljetusrasian. Erillään ne toimivat ruokailukulhoina. Syvässä lautasessa pidike Spork BIO:lle.
Kokoon taittuva Pack-up-Cup BIO -juomakuppi juomakannella.
Leikkuulauta siivilällä.
Spork Original BIO -aterin (lusikka-haarukka-veitsi).
Kaksi erikokoista ja -muotoista, tiivistä SnapBox BIO -pikkurasiaa, jotka toimivat tarvittaessa myös varusteiden säilytyskoteloina pitäen tavarat kuivina.
Mukana valjas, jolla kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena.

Ominaisuudet:
Pinottava. Konepesun ja mikron kestävä (paitsi Pack-up-Cup). Helppo puhdistaa. Kelluu.
Lautasen, kannen, kahden erikokoisen SnapBox-rasian ja leikkuulaudan materiaalista 96 prosenttia on sokeriruo’osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC -sertifioitu.
Pack-Up-cupin yläosa on 96-prosenttisesti sokeriruo’osta valmistettua, biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC -sertifioitu. Alaosa on 20-prosenttisesti sokeriruo’osta valmistettua, biopohjaista muovia, joka on Bonsucro ja ISCC -sertifioitu.  Spork O BIOn materiaalista 15 prosenttia on maissista valmistettua, GMO-vapaata, biopohjaista muovia.

Mitat: 194 mm/sivu, korkeus 61 mm. Kokonaisuuden paino 384 g.
Tilavuudet: syvä lautanen 900 ml, matala lautanen 500 ml, Snap Box original BIO 170 ml, Snap Box oval BIO 320 ml, Pack-up-Cup BIO 260 ml.  Tuote on pakattu M-kokoiseen CircBag-pussiin.

Tuotenumero: 2413610

26,00

Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä painatusta. Tarjouspyynnön lähetettyäsi saat tarkan hinnan tuotteelle.