Code18

Code18 talviparkatakki

Code18 talviparkatakki on monikäyttöinen ja tyylikäs unisex parkatakki. Talviparkatakissa on lämmin vuori ja se soveltuu erinomaisesti Suomen talven pakkasiin ja tuiskuihin pitäen sinut lämpimänä. Parkatakissa on upea istuvuus ja pidempi helma, joka tekee siitä soveltuvamman kaupunkiin ja normaali talveen.

Code18 talviparkatakin pinta on mattamainen mikä tekee tuotteesta tyylikkään ja mielyttävän. Parkatakki on läpitikattu. Päävetoketju on kahteen suuntaan toimiva. Säädettävä ja kiinteä huppu, jossa irroitettava karvareunus. Hupun korkea kaulus pitää viiman taatusti loitolla. Resorit hihansuissa pitävät mukavasti lämpöä. Vyötäröllä kiristysnyöri. Code18 talviparkatakki voidaan merkata brodeeraamalla tai suuremmissa määrissä irroitettavalla hihamerkillä.

Suunniteltu Suomessa. Koot XXS-4XL. Väri musta.
85% polyesteri, 25% puuvilla. Vuori 100% polyesteri, täyte 100% polyesteri.

Edessäsi on tarkoin valituista materiaaleista ja elementeistä valmistettu tuote. Code18 tuotteen takana seisoo ryhmä suomalaisia nuoria ammattilaisia. Yhdistimme edeltäjiemme parhaita oivalluksia, nykyaikaisia trendejä ja suosituimpia yksityiskohtia. Jokaisella tuotteella on oma tarinansa ja olemme erityisen ylpeitä saadessamme esitellä Code18 mallistoa! Code18 mallistoon kuuluu talviparkatakin lisäksi myös kevyttoppatakki miehille ja naisille sekä miesten ja naisten huppari.

Tuotenumero: CODE18-05-990

169,00

Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä painatusta. Tarjouspyynnön lähetettyäsi saat tarkan hinnan tuotteelle.