Nisa-Tuote lyhyesti

Nisa-Tuote Oy on vuonna 1982 perustettu tekstiilipaino, joka tarjoaa saman katon alta yritystekstiilit, liikelahjat, suurkuvatulosteet sekä suunnittelu- ja tuotantopalvelut. Oma tuotanto sekä maahantuonti takaavat nopeat ja luotettavat toimitukset sekä laajan tuotevalikoiman. Perheyrityksemme toimii toisessa sukupolvessa.

Hoidamme profiilimainontaan liittyvät toteutukset yritysilmeen uudistamisesta yksittäisiin pienempiin toimituksiin. Ymmärrämme kiireisiäkin aikatauluja ja kanssamme voit varmistua siitä, että tilaamasi tuotteet ovat valmiina sovittuna ajankohtana. Meiltä saa tarvittaessa myös logistiikkapalvelut liikelahjoille varastoinnista lähetykseen. 

Yli kolmekymmentä vuotta kestäneen toimintamme aikana yksi asia on ollut ylitse muiden - laatu. Kokemuksen tuoman taidon lisäksi panostamme jatkuvasti palveluiden ja tuotteiden kehittämiseen, sillä tärkeintä meille on asiakkaan kokema vaivaton ja miellyttävä palvelukokemus. Tervetuloa asioimaan meille!

 

Meille töihin?

Avoimet paikat:

Yritysmyyjä - Jos olet kiinnostunut työskentelemään meillä, lähetä vapaamuotoinen hakemus jaakko.jokela(at)nisa.fi. Haemme aktiivisia tuloksentekijöitä myyntitiimiimme.