Omenasieppari

Omenasieppari omenamehu/glögisetti

Omenasieppari ainutlaatuinen ja maukas omenamehu. Omenat on käsipoimittu paikallisten kotipuutarhojen ylimääräisistä omenoista. Talteen kerääminen luo palkkatyötä vaikeasti työllistyville ihmisille, kuten kehitysvammaisille ja autismin kirjon henkilöille. Omenasieppari on liikelahjana upea, yhteisvastuullinen ja ekologinen jouluna annettavaksi. Liikelahja, jossa on tärkeä asia takana. Tilaa lahjaksi ja tue tärkeää toimintaa!

Upeaan joulupakettiin kuuluu mehun lisäksi rouhea mausteseos, joka taikoo mehusta ihanan vanhanajan omenaglögin!
Kaikki on pakattu upeaan pullopakkaukseen, josta välittyy hyvän fiiliksen lisäksi mahtava tarina joululahjan vastaanottajalle.

Saat Omenasieppari lahjasetistä myös mahtavan itsetehdyn omenaisen jouluglögin kaatamalla mausteen mukana tulevaan haudutuspussiin, kuumentamalla mehun kattilassa ja antamalla mausteen hautua makusi mukaan 15-20min.

Maukas 100% täysmehu toimii kylmänä, lämpimänä tai terästettynä.  Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita. Pastöroitu. Pullon koko 0,75 l. Säilyvyys vuoden pullotuksesta. Lahjapakettiin voidaan liittää yrityksen joulutervehdys.

Lue lisää omenasieppari konseptista:

Omenasiepparin omenamehun omenat on siepannut talteen joukko lahjakkaita, erityisiä ihmisiä, joiden on diagnoosinsa, vammansa tai muun syyn takia vaikea työllistyä tasa-arvoisesti ja löytää paikkansa yhteiskunnassa. Omenasieppareina he pääsevät kunnon palkkatöihin reiluilla ehdoilla.

Omenasieppari omenamehu on tuorepuristettu paikallisten kotipuutarhojen ylimääräisistä omenista, jotka poimittu talteen ennen kuin ne ovat ehtineet pudota maahan ja mennä hukkaan. Kun maistat omensieppari omenamehua, tuet tärkeää toimintaa ja luot heille ja monille muille tuleville sieppareille mahdollisuuksia itsenäistymiseen, yhteisöllisyyteen, omien vahvuuksien löytämiseen ja uusiin unelmiin.

Tuotenumero: omenasieppari22

15,00

Hinnat ovat ohjehintoja, eivätkä sisällä painatusta. Tarjouspyynnön lähetettyäsi saat tarkan hinnan tuotteelle.